Ce bine arată Elena Băsescu gravidă în luna a noua!

18 mai 2018 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Băsescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina așa că, dintr-un moment într-altul, își poate strânge la piept fetița. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mezina fostului președinte în compania mamei ei și, trebuie să recunoaștem, cea de-a treia sarcină i-a priit de minune. Elena Băsescu arată foarte bine gravidă în luna a noua.

Elena Băsescu (38 de ani) radiază de fericire de când și-a refăcut viața alături de tânărul om de afaceri Cătălin Gheorghe, poreclit Tomată. Bruneta este însărcinată pentru a treia oară și va naște o fetiță, așa că cei doi copii ai ei din căsnicia cu Bogdan Ionescu, Sofia Anais (4 ani și 8 luni) și Traian Junior (3 ani și 4 luni), vor avea o surioară drept parteneră de joacă. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena mergând în vizită la părinții ei, la vila de protocol din Primăverii, însoțită de bona filipineză și de cei doi copii.

Ținuta complet neagră, pe care a ales-o EBa, se mula perfect pe rotunjimile de graviduță, însă trebuie să recunoaștem că bruneta a fost o norocoasă, căci nu a acumulat foarte multe kilograme în plus, așa cum s-a întâmplat la sarcina cu Traian junior. Și Maria Băsescu (66 de ani), fosta primă-doamnă a României, și-a păstrat tonusul excelent după ce a ieșit din prim-plan, așa că e lesne de înțeles de unde a moștenit Eba aceste gene bune.

Mai multe