Ce bine arată în costum de baie iubita trădată de Cătălin Cazacu

22 martie 2018 8:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu doar Cătălin Cazacu, motociclistul care trage din greu la«Exatlon», se bronzează în Republica Dominicană. Şi fosta lui iubită, Ana Roman, femeia pe care el a lăsat-o acasă, în apartamentul lui, a fugit departe de frigul din România. Dezamăgită că a aflat de la televizor flirtul dintre sportiv şi Claudia Pavel, şi ea fostă concurentă a emisiunii, bruneta încearcă să-l uite într-o vacanţă exotică cu prietenele ei.

Ana Roman, make-up artistul care i-a stat alături lui Cătălin Cazacu în ultimul an, încearcă să depăşească momentele grele prin care trece după ce a văzut că sportivul îi cam dă târcoale altei femei. Bruneta şi-a strâns lucruruile şi s-a mutat din casa lui Cazacu. S-a refugiat în muncă, a încercat să iasă mai mult în oraş, iar ultima ei decizie a fost să plece din ţară să se relaxeze câteva zile. Chiar dacă oficial e singură, Ana a subliniat la descrierea unei imagini publicate pe reţelele de socializare că se află acolo în compania unor prietene. O admiratoare i-a atras atenţia că ar trebui să-şi vadă mai departe de viaţă şi să lase în urmă trecutul dureros. 

"Am senzația că la fiecare ieșire a ta undeva, oriunde, vrei sa îi dai încă explicații fostului tău iubit prin #doar fetele, de exemplu. Nu te merită, ești atât de frumoasă și sunt convinsă că și inteligentă. Meriți mult mai mult decât un «interesat» din ăsta care te-a trădat la tv cu C.P (n.r. Claudia Pavel)...Ești superbă!! Îmi cer scuze dacă greșesc!", i-a scris o tânără.

Dincolo de aceasă remarcă nu putem să nu obserbăm şi trupul tras prin inel al brunetei. Ana Roman avea şi înainte o siluetă de fotomodel, iar acum după ce din cauza problemelor în amor a mai slăbit câteva kilograme arată şi mai bine. 

Mai multe