Ce bine arată soţia lui Moga la două luni după ce a născut!

28 decembrie 2015 16:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul 2015 a fost unul plin pentru Marius Moga (33 de ani) şi Bianca Lăpuşte (22 de ani). Cei doi s-au căsătorit şi au devenit părinţii unei fetiţe frumoase foc pe care au botezat-o Maria. Deşi a născut în octombrie, tânăra reporteriţă a revenit repede la formele de dinainte de a rămâne însărcinată.

Bianca Lăpuşte a născut pe 7 octombrie la o clinică din Cluj Napoca într-o discreţie totală. Ajutată și de vârstă, Bianca a scăpat repede de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. “Nu contează kilogramele acumulate, am 21 de ani, le dau jos repede, așa că nici eu nu ma gândesc la ele si nu le socotesc”, a declarat tânăra mămică pentru Click! imediat după ce a născut.

La două luni şi jumătate după ce a devenit mamă, Bianca afişează o siluetă de vis. Tânăra arată extraordinar și este o mămică fericită și iubitoare. Discreți și mult mai egoiști decât și-ar dori fanii lor, Bianca și Marius Moga nu ne-au arătat-o încă pe fiica lor. Micuța Maria apare în imaginile postate de mama ei pe contul personal de Facebook doar cu spatele.

Mai multe