Ce bine arată Teo! A făcut furori la un eveniment

20 noiembrie 2015 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir (47 de ani) a slăbit enorm în ultimii ani. Vedeta Tv arată trăsnet cu noua siluetă. Prezentatoarea a participat la premiile Eva.ro și a făcut senzație într-o rochie mulată, joi (19 noiembrie). Se pare că este foarte ambiționată să ajungă la greutatea pe care o visează și arată din ce în ce mai slabă, de fiecare dată când este prezentă la evenimente mondene.

Teo a fost dinstinsă cu un premiu pentru întreaga carieră. Vedeta a făcut senzație într-o ținută mulată. Ea a optat pentru o rochie neagră, până la genunchi , asortată cu un colier de aceeași culoare.

Prezentatoarea s-a încălțat într-o pereche de botine de piele înalte care i-au completat ținuta. Teo a pășit pe scenă foarte încrezătoare și a pozat în ipostaze inedite. Vedeta primit premiul care îi marchează întreaga carieră în televiziune. Vizibil fericită, prezentatoarea a „dansat” pe scenă cu premiul în mână.

Arată excelent și nu s-a sfiit niciodată să recunoască ce sacrificii a făcut pentru a ajunge să arate așa cum își dorea. Teo și-a micșorat stomacul în 2013 și a ținut diete sănătoase. Rezultatul este absolut spectaculos. Vedeta a slăbit mai mult de 40 de kilograme în ultimii ani.

Ce vedete au mai participat la eveniment

Mai multe