Ce bine i-a stat Oanei Roman în rochia asta de Revelion! A fost cu Mioara la petrecere

1 ianuarie 2018 11:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a muncit de Revelion, dar nu a uitat de mama ei. Afectată că Mioara Roman a fost singură de Crăciun, Oana a invitat-o la un restaurant din București unde a fost organizată o petrecere în stil grecesc, acolo unde a purtat o rochie elegant, puțin peste genunchi și pantofi cu toc.

Ea și-a propus ca, în anul 2018, să acorde o atenție sporită familiei, mai ales mamei, care este pe punctul de a-și pierde casa. Ea este executată silit deoarece nu și-a plătit utilitățile în vila în care locuiește. 

„A fost un an bun, am două proiecte noi şi importante, am avut doar probleme de sănătate, dar a fost un an bun. Vreau un an la fel de bun ca asta care tocmai a trecut. Şi îmi mai doresc resurse să pot călători mai mult fiindcă în acest an am avut o singură vacanţă, în Turcia. De Revelion lucrez, o să vină şi mama cu mine, mergem la o petrecere în stil grecesc. După data de 4 ianuarie vrem să ajungem la munte. De Crăciun mama a stat singură, de Revelion nu vreau să stea tot singură, vreau să vină să petreacă cu noi. Mama a avut probleme, mai sunt încă lucruri de rezolvat, dar cred că în timp vom trece peste ele”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii Star Matinal.

Mai multe