Ce bine îi merge Geaninei Ilieş după ce şi-a dat demisia de la Antena 1

28 octombrie 2017 12:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pupitrul ştirilor a rămas doar o amintire frumoasă pentru Geanina Ilieş, fosta prezentatoare tv de la Observator, care nu are nici pe departe gânduri de a reveni pe sticlă. Şatena are fler în afaceri, iar vineri seara a marcat un moment important în noua ei carieră. Vedeta şi-a deschis o clinică de remodelare corporală, care funcţionează în paralel cu salonul de bronzare pe care deja îl deţine.

După 15 ani de carieră jurnalistică, Geanina Ilieş a schimbat registrul şi dovedeşte că este bună şi în alt domeniu. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a lăsat în urmă ştirile şi se ocupă ca doamnele să fie mereu aranjate. Mai exact, şatena este de aseară de când a făcut lansarea oficială proprietara unei clinici de frumuseţe, aflată în zona de nord a Capitalei. În ultimul an, Geanina a fost atentă să-şi atragă clienţi la studioul de bronzare pe care deja îl are, iar acum s-a extins în afaceri. 

"Nu îmi este dor de sticlă. Mi-e foarte bine. M-am obişnuit cu noul meu job. Sunt liniştită. Am intrat pe partea de antreprenoriat şi îmi merge foarte bine. Acum dacă m-am retras, fac nişte lucruri foarte frumoase. Mi-am descoperit latura de beauty. (... )Am lucrat aproape 15 ani în alt domeniu. Am început cu filmul, am lucrat în presă, am ajuns în televiziune, la ştiri, dar mi-am zis că trebuie să-mi dau un restart. După 30 de ani ajungi să te descoperi", povestea recent Geanina Ilieş.

Fosta prezentatoare le-a avut alături la deschiderea noii sale clinici pe ştirista Mihaela Călin, Andreea Bănică şi Roxana Blagu (ex-Trident).  

Mai multe