Ce bine îi merge Ralucăi Lăzăruţ de când a plecat din România!

11 ianuarie 2016 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dispărut de pe sticlă de un an, însă nu stă degeaba. Raluca Lăzăruţ s-a mutat în America şi are cum să-şi omoare timpul. Din imaginile publicate pe reţelele de socializare, fostei prezentatoare tv îi merge excelent, căci apare la un cazinou din Ontario, Canada.

Raluca Lăzăruţ (33 de ani) are o viaţă lipsită de griji de când a renunţat la televiziune. Bruneta, protagonista unui pictorial incendiar în Playboy, ]n 2004, s-a cuminţit şi a plecat din ţarp tocmai pentru a-şi întemeia o familie. Se pare că avea de mai mult timp o relaţie cu un afacerist român care locuia peste Ocean, iar între ei lucrurile par să evolueze frumos. Pe inelarul fostei vedete dela Kanal D a apărut un superb inel de logodnă.

"Ultima aventură e perioada mea sabatică, made in USA, la care am tânjit întotdeauna şi pe care nu mi-am permis niciodată să mi-o iau. Încă mi se pare ireal că am timp să călătoresc, să gătesc, sa aleg tablouri şi veioze, să visez în faţa şemineului când afară sunt -30 grade C, să merg la castinguri, să mă uit la fime până răsare soarele, să iubesc...", scria bruneta pe blogul personal.

Recent, ea a publicat fotografii de la un cazinou din Ontario, Canada unde se pare că şi-a încercat norocul. După toate indiciile, Ralucăi Lăzăruţ nu îi merge bine doar sentimental, ci şi financiar, din moment ce îşi permite să spargă bani la "păcănele".     

Mai multe