Ce bine petrece Răzvan Simion fără soţie şi fără amantă! Înconjurat de prieteni, «matinalul» de la Antena 1 s-a distrat pe cinste FOTO EXCLUSIV

26 iulie 2015 22:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

La vremuri noi, plăceri noi! De când relaţia cu solista Lidia Buble a devenit o ştire în showbiz şi de când despărţirea de soţie a fost confirmată, Răzvan Simion e parcă mai monden ca niciodată. La început de weekend, el s-a relaxat ca milionarii, la un restaurant de lux de pe malul Lacului Snagov. Noi i-am urmărit fiecare mişcare.

Există viaţă şi fără nevastă, şi fără iubită! Asta ne-a demonstrat recent Răzvan Simion (34 de ani), pe care fotoreporterii Click! l-au surprins în focul distracţiei, la Snagov. Nu a fost singur, ci înconjurat de domnişoare, probabil amice, dar şi de colegi de la “Neatza” (Antena 1), noi remarcându-l pe reporterul Marian Duţă.

Răzvan Simion se distrează de minune fără soţie şi fără amantă

Restaurantul la care a ieşit să se relaxeze este frecventat des de către milionarii ţării, care după o masă copioasă şi usturătoare la buzunar îşi fac siesta pe lac, cu barca. Întocmai a făcut şi Răzvan, asta după ce, cu mânuţa lui, a umplut rezervorul ambarcaţiunii cu combustibil, dar şi după ce şi-a făcut curaj cu câteva băuturi reci, pe mal. Până i-au venit toţi prietenii, colegul lui Dani Oţil a sudat ţigările şi, dezbrăcat la bustul gol, a făcut plajă în picioare.

Barca s-a umplut repede, cu vreo opt persoane, însă printre acestea nu s-a aflat şi Lidia Buble (21 de ani), iubita lui Răzvan, cea despre care s-a scris că i-a distrus “matinalului” relaţia de 15 ani cu soţia Diana. Fix în acea zi şi la aceeaşi oră, blondina se afla pe Litoral, unde a avut concerte, şi unde a făcut câteva poze sexy, cu care “a încins” reţelele sociale.

Mai multe