Ce bine se distrează Cătălin Măruță la derdeluș, cu copiii!

10 ianuarie 2020 19:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Măruță (41 de ani) e nu numai un prezentator tv de top, ci și un tătic de nota 10, acesta postându-și pe conturile sociale fotografii cu membrii familiei.

Înainte de a reveni pe micul ecran, la începutul acestei săptămâni, cu emisiunea lui de divertisment, de la PRO TV, Măruță a bifat o vacanță la Poiana Brașov, unde s-a distrat de minune, alături de soția lui, Andra (33 de ani), și de cei doi copii ai lor, David ( 8 ani) și Eva (4 ani), micuții având deja mii de fani, pe conturile sociale. De altfel, Eva a urcat și pe scena Operei Naționale, la sfârșitul anului trecut, unde a cântat un colind împreună cu celebra ei mamă, ambele purtând rochii lungi din catifea. El le-a plimbat pe amândouă cu sania, momentul fiind imortalizat de David. Poza de pe conturile sociale a adunat zeci de aprecieri. 

Eva, apreciată de milioane de oameni 

Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Pe lângă faptul că au o căsnicie de peste 10 ani, cei doi copii, David (8 ani) și Eva(4 ani ), sunt cu adevărat comorile lor. 

Eva Măruță este deja o vedetă pe YouTube. Unul dintre clipurile video de pe canalul ei personal a strâns un milion de vizualizări. Eva, la doar 4 ani, îl pune la punct pe tatăl ei, în mașină, pe drum spre grădiniță. Cătălin Măruță are o relație foarte apropiată de cei doi copii ai lui, iar videoclipul publicat pe canalul Evei ne demonstrează acest lucru.

Mai multe