Ce bucurie! Fiica Sandei Nicola a făcut primii pași de ziua lui tati

8 martie 2018 12:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica Sandei Nicola și a fostului purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, Liviu Iolu, i-a făcut o surpriză uriașă lui tati chiar de ziua lui. Agnes a făcut primii pași fără sprijin exact în ziua în care Liviu a împlinit 37 de ani și la puțin timp după ce a împlinit ea însăși un an.

”Satisfacția primilor pași pe cont propriu, fără niciun pic de teamă ca ai putea să cazi. Fata lu' tata, de ziua lu' tata”, a scris Sanda Nicola pe pagina personală de Facebook în dreptul unui filmuleț în care Agnes face primii ei pași, cu fața toată numai un zâmbet.

Agnes a venit pe lume în urmă cu un an, la 23 februarie, și a fost un copil foarte dorit și îndelung așteptat. După mai multe probleme de sănătate, Sanda Nicola își pierduse speranța că va mai deveni vreodată mamă. Într-un interviu pentru Irina Păcurariu, jurnalista a rememorat cea simțit când a aflat că este însărcinată.

”Îmi amintesc tot, deși speram să uit măcar starea de disperare care m-a cuprins după foarte multe încercări nereușite de a deveni mamă. Așa că, de la un moment dat, n-am mai vrut să mă gândesc deloc la posibilitatea asta. Ca și când am pus dorința asta într-o cutie, am încuiat cu cheia și am îngropat-o adânc în mine să nu o mai văd, să n-o mai aud. Mi-am ținut mintea cât mai ocupată cu știri si reportaje cărora, poate, le-am supraevaluat importanța uneori, dar așa m-am priceput eu să mă pun la adăpost de depresii.

Când m-am văzut cu un test pozitiv în mână, în timpul meciului de fotbal Portugalia - Țara Galilor, de la Euro, m-am blocat. Îmi refuzam să mă bucur și nici măcar nu puteam să rostesc «sunt însărcinată». Teama că și de data asta ar putea să iasă prost m-a însoțit până am născut”, și-a amintit Sanda.

Citiți aici cum decurge o zi din viața mămicii Sanda Nicola.

Mai multe