Ce bună s-a făcut Larisa Drăgulescu de când are silicoane!

7 octombrie 2015 9:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştie să se reinventeze! Larisa Drăgulescu a dat uitării scandalurile violente cu fostul soţ, Marian Drăgulescu, şi parcă a înflorit peste noapte. În 2012 şi-a pus silicoane de 4.000 de euro, iar luna aceasta ni le arată, în toată splendoarea, în Playboy.

Ce face o pereche de implanturi! În 2011, Larisa Drăgulescu (30 de ani) poza goală pentru site-ul www.bucatarescu.ro, ţinând în palme două mingiuţe de sâni. Era slăbuţă şi uşor stingheră. Acum, la 4 ani distanţă, blonda străluceşte pe coperta revistei “iepuraşului cu papion”, fiind vedeta lunii octombrie.

Este total schimbată în bine: trupul i s-a mai rotunjit, fiind mult mai voluptuos, zâmbetul este mult mai sexy, iar atitudinea, mult mai relaxată. În plus, marea schimbare s-a petrecut la nivelul sânilor. Acum, Larisa se mândreşte cu implanturile care au costat-o 4.000 de euro şi pe care şi le-a făcut cadou de ziua ei, în 2012. Investiţia a meritat din plin, căci fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu are una dintre cele mai frumoase perechi de silicoane din showbiz-ul autohton. Larisa şi Marian Drăgulescu au divorţat în 2009 şi au împreună doi copii: Richard (9 ani) şi Beatrice (11 ani).

Mai multe