Ce bunătăți gătesc vedetele. Majda e specialistă în cozonaci și torturi

21 decembrie 2018 20:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Născută la Ploiești dintr-o mamă româncă și un tată libanez, Majda Aboulumosha a ajuns să cucerească lumea showbizului. Cu frumusețea exotică, cu talentul actoricesc, iar acum, cu prjiturile ei delicioase. Iată ce va găti de sărbători frumoasa mulatră.

Îi plac preparatele tadiționale, însă le-a dat o altă interpretare, așa că Majda Aboulumosha își va îmbia  musafirii cu sarmale în stil turcesc, plăcințele africane și niște torturi ”demențiale”. De ceva timp, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Agenția VIP” de la Antena Stars și-a transformat bucătăria într-un restaurant de-a dreptul. 

”Îmi place tare mult să gătesc. Prima dată am învățat să fac mămăligă când eram micuță. Bunica m-a învățat, iar de când sunt mămică, din dorința de a-i da copilului meu preparate sănătoase, ci nu tot felul de chestii din comerț făcute cu prafuri, am început să gătesc.  De sărbători, voi face sarmale în stil turceasc, în foi de viță cu stafide, muguri de pin, apoi fac niște plăcințele africane, orez turcesc combinat cu legume trase la thailandeze, salată de bouef, saltă de icre. Noi nu prea mâncăm caltaboși, cârnați, pentru că sunt mâncăruri ”grele”, cum le spun eu.  Eu nu mnănânc carne de porc. Mănânc destul de rar pește sau pui. Eu sunt cu legumele, cu fructele”, ne-a spus Majda. 

Când vine vorba de dulciuri, Majdei îi place să se desfășoare în adevăratul sens al cuvântului. ”Am făcut primul meu cheesecake și am primit multe laude, așa că am prins curaj. Fac cheesecake cu fructul pasiunii pasiunii și fructe de pădure, tort krantz, tort amandină, tort rafaello cu ananas și cocos, tortul cu morcov care e bun pentru diabetic, sau tort snickers. Bineînțeles, că în perioada aceasta cozonacii sunt și pe masa noastră. Îmi place să fac combinații cu nucă, ciocolată”, ne-a mai spus aceasta. 

Produsele au fost apreciate, așa că a primit comenzi, motiv pentru acre a început să lucreze cu un laborator, iar produsele ei pot fi comandate de pe Facebook-ul ei sau dierct dintr-o cofetărie din Popești Leordeni. Cum reușește să se menține, ne-a dat chiar ea pontul. ”Am slăbit 20 de kg. În emsiunea ”Ferma vedetelor” am avut 79 de kg, acum 59 de kilograme și aș mai da jos vreo 3. Fac dulce, dar nu mănânc  deloc. Eu prefer murăturile, fructele. Am un program încărcat. Mă trezesc la 7 dimineața, o duc pe Jasmine la grădiniță, mă întorc să iau marfă, dacă am timp să merg la sală, iar dacă nu, merg la laborator unde termin tort, cozonaci. Apoi am ședințe, ajung acasă iau copilul de la grădiniță, fac mâncare, curățenie, plec spre emisiune care se termine la 1 noaptea iar la ora 3 mă pun la somn”, ne-a mai spus Majda.

Mai multe