Ce burtică a făcut Andreea Tonciu, însărcinată în 8 luni!

14 mai 2016 11:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu se pregăteşte pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ei, venirea pe lume a micuţei Rebecca. Însărcinată în opt luni, bruneta are o burtică bine conturată, iar silueta ei, altădată trasă prin inel, a devenit o amintire. Fosta asistentă tv a luat câteva kilograme pe perioada sarcinii, în ciuda perioadelor în care abia dacă s-a apropiat de mâncare din cauza greţurilor.

Andreea Tonciu (30 de ani) radiază de fericire de când l-a cunoascut pe iubitul ei, Daniel Niculescu (25 de ani). Totul s-a derulat cu o viteză uimitoare între ei, bruneta devenindu-i soţie la doar câteva luni de relaţie. Fosta asistentă tv şi Daniel Niculescu se pregătesc acum să o aştepte pe micuţa Rebecca, fetiţa care se va naşte peste o lună.

Deşi mai este ceva timp până atunci, grijulie vedeta a amenajat deja camera bebeluşului. A mobilat-o cu pătuţ şi baloansoar şi s-a gândit cu ce cărucior o va plimba pe fetiţa ei.

Este vorba despre o marcă perferată de multe vedete autohtone, care nu se uită la bani atunci când vine vorba despre confortul odoarelor lor. Aşa a făcur şi Andreea Tonciu, care în ultima vreme s-a retras din lumina refelctoarelor şi stă departe de lumea mondenă pentru a-şi vedea liniştită de ultimele săptămâni de femeie însărcinată.     

Mai multe