Ce burtică mare are Alina Puşcaş, însărcinată în 8 luni!

26 septembrie 2016 15:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

A remarcat şi ea că o sarcină nu seamănă cu alta. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" va deveni pentru a doua oară mămică peste o lună, iar burtica ei nu mai încape de mai mult timp în hainele vechi. Alina Puşcaş are acasă un băieţel, de un an, iar acum va aduce pe lume o fetiţă. La această sarcină, însă, pare că a acumulat mai multe kilograme la siluetă.

Alina Puşcaş a făcut modificări serioase în garderobă, căci a realizat că fetiţa din pântece are nevoie de mai mult "spaţiu" pentru a se dezvolta decât primul copil. Vedeta tv a mărturisit pe reţelele de socializare că burtica ei a crescut mai mult decât la precedenta sarcină, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Dacă cu băieţelul, Alina Puşcaş avea o burtică doar cât o mingiuţă, cu fetiţa, abdomenul frumoasei vedete s-a modificat, iar acest lucru îi face şi ei probleme, fiindu-i mult mai greu să se mişte.

Weekend-ul trecut vedeta nu a stat locului o clipă şi a resimţit din plin faptul că este însărcinată în 8 luni. Băieţelul ei a avut chef de joacă şi de plimbare şi şi-a extenuat la propriu mama. Alina Puşcaş va naşte luna viitoare, dar până acum a fost extrem de activă, participând la filmările show-ului transformărilor de la Antena 1 fără să se plângă. Vedeta Antena 1 se iubeşte cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu.   

Mai multe