Ce cadou a primit Simona Gherghe pentru bebeluș, de la Mirela Vaida

3 octombrie 2017 18:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe (39 de ani) a fost invitata specială a emisiunii pe care o prezenta înainte de naștere și a vorbit publicului despre minunea care s-a petrecut în viața ei după ce a adus-o pe lume pe micuța Ana.

Simona Gherghe se simte o femeie împlinită și a mărturisit că în viața ei se așterne o perioadă liniștită după ce fetița sa a scăpat de colici și nu le mai face „nopți albe” ei și soțului său.

Deși vizibil obosită, simona radiază de fericire, iar Mirela Vaida și echipa emisiunii „Acces direct” au ținut să-i facă o surpriză la finalul ediției de marți, 3 octombrie. Prezentatoare i-a dăruit Simonei o jachetă de iarnă pentru micuța Ana Georgia, o adorabilă hăinuță roz, care o va încălzi pe fetiță în sezonul rece.

Simona Gherghe i-a asigurat pe colegii de platou și pe telespectatori că se va întoarce la emisiune, dar momentan simte nevoia să mai stea lângă fiica sa: „Trebuie să mai stau puțin cu ea, trebuie să mai crească, e prea mică. Vreau să trec prin toate etapele astea. oricum, eu observ la ea progresele. N-o mai alăptez de vreo două săptămâni.”

Mai multe