Ce cadou a primit Valentina Pelinel de la Cristi Borcea de ziua ei

8 decembrie 2016 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dublă aniversare în familia Valentinei Pelinel. Frumoasa blondă împlineşte 36 de ani, iar fiul ei, Milan, 6 luni. Urările au început să curgă pentru amândoi încă de la miezul nopţii, dar cele mai frumoase cuvinte şi cadouri de suflet vedeta le-a primit de la tatăl băieţelului ei, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel continuă să desfacă încă multe cadouri, deşi a trecut Moş Nicolae. Vedeta împlineşte joi (8 decembrie) vârsta de 36 de ani, iar fiul ei, Milan Cristian, 6 luni. fericită că lucrurile încep să se aşeze în viaţa ei şi se va muta curând în casă nouă, fostul manechin s-a mândrit pe reţeaua de socializare cu un buchet superb de trandafiri roşii pe care i l-a livrat un curier direct la uşă. Destinatarul este o persoană căreia îi face inima blondei să o ia la trap. ca să spublbere orice dubiu, valentina a scris la descrierea imaginii câteva cuvinte de mulţumire.    

"Azi, 8 decembrie, mami împlineşte 36 de ani şi bebe Milan Cristian împlineste 6 luni. Mulţumim pentru surprize, tati!", a fost mesajul Valentinei pentru tatăl copilului ei. 

Valentina a recunoscut la scurt timp după naştere că Borcea este bărbatul cu care a făcut un copil. La 13 august, blonda i-a făcut o vizită lui Cristi Borcea (46 de ani), la Penitenciarul Poarta Albă, împreună cu Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela. La ieşire, fostul fotomodel a spus că nu a decis când îl va creştina pe micuţul Milan. "Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal", a spus Valentina Pelinel, în momentul în care a ieșit de la vizita pe care i-a făcut-o fostului acționar dinamovist, loc în care a fost primită de Cristi Borcea cu un buchet de trandafiri.

Mai multe