Ce cadou atipic i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan, de ziua lui: "Când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util"?

8 februarie 2021 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi de sărbătoare în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Actorul a împlinit 44 de ani pe 8 februarie, iar soția sa i-a făcut o urare comică, în stilul caracteristic. Cum au petrecut cei doi și care a fost cadoul pe care l-a primit Radu din partea Adelei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors recent dintr-o vacanță exotică, pe care au petrecut-o departe de România, în însoritul Maldive, alături de prietenii lor apropiați: Laura Cosoi și Cosmin, soțul ei. Însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, tot un băiețel, Adela Popescu a fost darnică cu instantaneele din vacanța de lux. Reveniți în România, pe 8 februarie, cuplul a avut un nou motiv de sărbătoare: ziua de naștere a lui Radu Vâlcan.

Cu ocazia aniversării, Radu Vâlcan a invitat-o la o cină romantică pe soția sa, iar Adela nu a ratat ocazia de a-i face o urare plină de umor, în stilul caracteristic. Internauții au fost amuzanți de mesajul actriței, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

 „De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie. Cred că a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o listă completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util? La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine", a fost urarea Adelei. 

Adela și Radu s-au mutat într-o casă nouă

Adela Popescu își dorea de mult o casă mai mare, mai adaptată nevoilor unei familii cu trei copii. A ales o vilă în același cartier în care locuiește de cinci ani încoace, la o stradă distanță, pentru că a vrut să păstreze apropierea de locuința părinților ei și pentru că este o zonă în care băieții ei pot crește frumos.

Mai multe