Ce cadou şi-a făcut Claudia Ghiţulescu la un an de la nuntă

20 februarie 2018 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Ghiţulescu merge de mai mult timp pe la cabinetele medicilor, dar de data aceasta nu a mai căutat soluţii pentru a rămâne însărcinată, ci a vrut să-şi facă un moft necesar. Una dintre cele mai sexy folcloriste de la noi are mare grijă de imaginea ei. Recent, ea a apelat la ajutorul esteticianului pentru a-şi îmbunătăţii aspectul tenului.

Claudia Ghiţulescu (40 de ani) este obişnuita clinicilor medicale, dar recent nu şi-a mai făcut analize şi investigaţii pentru a concepe un bebeluş, ci a cerut o intervenţie minim invazivă în cabinetul medicului estetician. Cântăreaţa de muzică populară s-a fotografiat cu unul dintre plasticienii, preferaţi de vedetele de la noi. Dacă la prima vedere, solista de folclor ne-a lăsat să credem că ar vrea să-şi facă o ajustare în zona bustului, în fapt ea a cerut ceva mult mai simplu. Este vorba de doar câteva injecţii cu botox, care să-i redea aspectul tineresc al tenului.

Claudia Ghiţulescu nu a ascuns că îşi doreşte foarte mult să devină mămică şi că a încercat din greu să rămână însărcinată. În trecut, cântăreaţa a consultat mai multi medici pentru a rămâne însărcinată, dar nu a urmat tratamente de fertilizare.

Artista şi soţul ei, cu care s-a căsătorit anul trecut, speră într-o minune şi să devină părinţi cât mai curând. Până atunci apelează la mici artificii estetice ca să rămână tânără. 

Mai multe