Ce cadou şi-a făcut Marina Dina la 30 de ani. Strânge bani de un an!

19 septembrie 2016 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a retras din lumina refelctoarelor şi aşteaptă să devină mămică. Marina Dina este însărcinată în cinci luni cu gemeni, iar duminică (18 seprembrie) a fost o zi specială pentru ea. A aniversat 30 de ani, eveniment care are altă însemnătate acum pentru ea, mai ales că a schimbat prefixul şi urmează să pună scutece şi să pregătească biberoane.

Fosta asistentă tv a lui Mihai Morar şi-a văzut visul cu ochii şi şi-a anunţat apropiaţii că traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Este însărcinată şi va deveni mămică, nu de unul, ci de doi copii. Fericită a fost şi în acest weekend căci se pare că a avut motive destule.

A fost ziua ei de naştere şi a primit multe cadouri şi flori. Unul special a ţinut să-şi facă chiar ea. Blonda a mărturisit că a strâns bani încă de anul trecut pentru a-şi achiziţiona o poşetă de firmă. Vedeta a publicat imaginea pe contul ei de Instagram şi a povestit că şi-a dorit foarte mult acest cadou şi a economisit pentru a-şi permite darul. 

Marina Dina a făcut fertilizare in vitro

Marina Dina s-a chinuit mult până să trăiască fericirea pe care o simte acum. Blondina, care s-a retras de şase ani din televiziune, a tot încercat să rămână însărcinată. Gurile rele chiar au speculat în urmă cu doi ani, că fosta asistentă a lui Mihai Morar ar fi făcut un avort, după ce a fost văzută la o clinică de ginecologie. De fapt, Marina nu recursese la o întrerupere de sarcină, ci la tratamente prelungite pentru a concepe un bebeluş. Mai exact, din 2013, vedeta voia să devină mămică, dar abia acum a reuşit. Superstiţioasă, Marina nu a suflat o vorbă despre sarcină, ci a preferat să împărtăşească  vestea doar cu cei apropiaţi.

Mai multe