Ce concurentă a fost dată afară de la "Bravo, ai stil"

18 septembrie 2016 20:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gala de duminică de la "Bravo, ai stil", cea de-a patra, a însemnat o nouă eliminare. Concurenta care a fost votată în unanimitate de juraţi să plece acasă a fost Cristina. Blonda nu a mai reuşit să impresioneze pe nimeni de-a lungul ultimelor două săptămâni.

Momente speciale, costumaţii pregătite în detaliu inspirate din moda anilor '70-'80 , dar şi un juriu exigent gata să le ofere concurentelor idei pentru a evolua din punct de vedere stilistic. Aşa a decurs gala de duminică în urma căreia o concurentă a plecat acasă. Cea care a primit voturile negative venite din partea Ralucăi Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iuliei Albu  a fost Cristina. Originară din Focşani, blonda are 22 de ani şi a urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism.

Când a auzit decizia juraţilor, tânăra a avut o recaţie absolut surprinzătoare. "Mă uit în stânga mea şi sunt fericită că nu pleacă Silvia. Eu vreau să câştige ea!", a spus concurenta în timp ce îşi strângea fosta rivală în braţe. 

 

De altfel, blonda nu mai reuşise să obţină nici măcar o stea în ultimele două săptămâni. Alături de ea la un pas de eliminare au fost Silvia şi Larisa. Cea din urmă a fost desemnată de colege pentru a fi eliminată, însă ultimul cuvânt i-a aparţinut juriului, iar balanţa a desemnat-o spre eliminare pe Cristina.    

În acest moment, au mai rămas  în competiţie şase concurente, care se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei şi o cariertă în televiziune. 

Mai multe