Ce concurentă a fost eliminată de la «Bravo, ai stil!», în a opta gală

18 martie 2017 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Competiția "Bravo, ai stil!" a trecut de jumătate. Doar cinci fete au mai rămas în show-ul care are ca scop desemnarea celei mai stilate femei din România. Sâmbătă, 18 martie, încă o concurentă a trebuit să părăsească al doilea szezon al show-ului.

Tema Galei a fost "În jurul lumii", iar fiecare dintre cele șase concurente a avut de interpretat, în stilul personal, o ținută dintr-un colț al Pământului. Marisa a avut Africa, Denisa-Jamaica, Dănuța-Mexic, Adela-Rusia, Andreea-Peninsula Arabică, Silvia-SUA. Nu toate au convins jurații să le dea note bune, însă.

Pe primul loc în preferințele juraților s-a aflat Marisa, iar pe ultimul, Silvia. Aceasta din urmă a ajuns în fața eliminărilor de dinainte de nominalizările colegelor. În urma exprimării opiniilor fetelor, Dănuța a primit cele mai multe nominalizări, așa că voturile publicului au fost decisive.

Dănuța a prmit doar 9,7% din voturile celor de acasă, așa că a fost cea care și-a luat adio de la șansa de a câștiga 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Dănuța are 31 de ani și locuiește în Anglia. De multe ori, ea a fost cea care a animat emisiunile și a adus voie bună.

Mai multe