Ce concurentă a fost eliminată de la «Bravo, ai stil!», în a șaptea gală

11 martie 2017 22:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Șase fete au mai rămas în emisiunea "Bravo, ai stil!", după ce încă o concurentă a trebuit să spună adio competiției, sâmbătă, 11 martie. Tema Galei a fost "Petrecerea costumelor", iar competitoarele au trebuit să-și pună la lucru nu doar aptitudinile stilistice, ci și creativitatea.

Fiecare a trebuit să dea naștere unui personaj inventat. Ca de obicei, unele momente și ținute au fost pe placul juraților, în timp ce altele au fost aspru criticate. Spectacolul a fost la el acasă, alături de culoare, strălucire și voie bună. Unele fete s-au diferențiat și au stat liniștite pe scaune când și-au terminat reprezentațiile, în timp ce altele au stat cu frica în sân până la aflarea rezultatelor finale.

Pe primul loc în preferințele juraților s-a aflat Marisa, iar pe ultimul, Angela. Aceasta din urmă a ajuns în fața eliminărilor de dinainte de nominalizările colegelor. În urma exprimării opiniilor fetelor, Silvia a primit cele mai multe nominalizări, așa că voturile publicului au fost decisive.

Angela a primit doar 7%, iar Silvia 14,4%, așa că tânăra din Chișinău și-a luat adio de la șansa de a câștiga 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Angela are 25 de ani și a studiat la Institutul de Modă Burgo Pattern Making.

Mai multe