Ce concurentă a fost eliminată în semifinala "Bravo, ai stil!"

10 decembrie 2017 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ghinion teribil pentru o concurentă de la "Bravo, ai stil!", care a ratat la mustaţă marele premiu de 100.000 de euro, pus la bătaie. Anca a fost eliminată sâmbătă seară din competiţie cu doar o ediţie înainte de actul final.

Seara de sâmbătă s-a încheiat prost pentru Anca de la "Bravo, ai stil!". Concurenta care avea şanse reale să pună mâna pe marele premiu şi de a câştiga titlul de "cea mai stilată femeie din România" a plecat acasă pentru cp cei de acasă nu au votat suficeint de mult. 

Astfel, pe primul loc, în clasamentul întocmit de juraţi s-a clasat Iuliana (18 puncte), urmată la distanţă mare de Emiliana şi Bianca, cu câte 13 puncte fiecare. 

La duel, s-au aflat Anca şi Alina, cea din urmă a fost salvată de voturilor telespectatorilor. Anca a fost votată de 12,1% dintre cei care au urmărit emisiunea, în timp ce Alina, a fost preferată de 14,8 %. Anca a luat totuşi 1.000 de lei, cec oferit de brigada sexy 

În clasamentul celor care urmăresc concursul din fotaliul de acasă, pe primul loc s-a clasat Iuliana, cu 25,9%, locurile doi si trei fiind ocupate de Bianca (24,3%) si de Emiliana (22,9%).

Finala celui de-al treilea sezon va avea loc duminica viitoare, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Kanal d.

Mai multe