Ce copilărie tristă a avut Oana Radu. Părăsită de tată la trei săptămâni

7 ianuarie 2018 19:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Radu a avut o copilărie tristă din cauza faptului că a fost părăsită de tatăl său când avea trei săptămâni, artista a crescut alături de mama și bunica sa. Oana și tatăl său s-au judecat pentru pensie alimentară, iar recent, cei doi sunt acum în relații bune.

Tânăra artistă a avut un proces cu tatăl său pentru a-i plăti pensie alimentară, însă de curând, ea și-a iertat tatăl, iar cei doi au reluat legătura. Ea a recunoscut că nu avea nevoie de jucării când era mică, ci de un tată.

"Sunt crescută doar de mama și bunică, tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni. Am reluat relațiile de curând. Am iertat. Îl iertasem de mult de fapt, dar nu m-a căutat el. Am avut un proces pentru pensia alimentară în secret, s-a rezolvat. Ne-am înțeles amiabil, urmează să îmi plătească. Dar nu pentru astea ne-am împăcat. Eu când eram mică nu aveam nevoie de bani, aveam nevoie de afecțiune, carioci, jucării, iar mama nu avea atâtea posibilități. Realitatea este că ai nevoie și de tată. El a lipsit din viața mea", a mărturisit artista pentru Antena Stars.

Artista își ajută familia cât de mult poate, iar acum a ajuns să-și permită aproape orice își dorește, uneori oferindu-le fanilor diverse produse cadou.

"La un moment dat nu puteam să-mi permit nimic. Îmi ajut familia cât pot, și îmi permit diverse lucruri, ofer produse și fanilor mei, diverse gentuțe sau produse de make-up", a spus artista.

Oana Radu a fost întrebată cum reușea să cucerească bărbații, însă ea a recunoscut că era complexată din cauza faptului că avea 121 de kilograme, și nu se simțea atractivă. Tot în aceeași emisiune, Oana a recunoscut că are câteva slăbiciuni care o fac vulnerabilă, ținând cel mai mult la familia ei.

"Aveam 121 de kilograme și eram complexată. Tind să cred că sunt inteligentă și pot influența o persoană. Cel mai slab punct al meu este mâncarea. Sunt fraieră uneori. Slăbiciunea mea e familia și muzica", a mărturisit Oana.

După atâtea probleme, Oana iubește și este iubită, vedeta s-a mutat cu iubitul ei în București și a mărturisit că este fercită.

"Eu și iubitul meu suntem împreună de un an și jumătate, ne-am mutat în București", a continuat artista.

Mai multe