Ce "costum național" a ales reprezentanta României la Miss Universe! Cum au arătat celelalte fete

29 ianuarie 2017 12:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teodora Dan este una dintre cele 86 de frumuseți care se luptă pentru coroana de Miss Universe. Cea de-a 65-a ediție a concursului are loc în Filipine, la Manila, iar reprezentanta noastră de 27 de ani are experiența unor concursuri de gen, având în vedere că în 2015 a câștigat titlul de Miss Tourism Universe. Cu toate acestea, alegerile ei vestimentare, sau ale organizatorilor, au cam lăsat de dorit.

Dacă la proba costumului de baie a fost îndemnată să îmbrace unul galben care nu a avantajat-o deloc, iată că în momentul în care ar fi trebuit să aleagă un costum care să dea indciii cu privire la România, Teodora nu a avut o prea mare inspirație.

A ales o ținută elegantă la care a asortat o umbreluță din dantelă și o pălărie asemănătoare celor purtate la nunțile regale britanice. Nu spune nimeni că ar fi trebuit neapărat să adopte un costum popular, însă elementele pe care le-a purtat nu aduc deloc impresia că ar fi respectat tema. Celelalte fete au adus ceva din țara lor: culorite, flora, fauna, tradițiile, poveștile, personajele, stereotipurile, carnavalurile, așa cum se vede și din galeria foto de mai jos.

Dacă vestimentația reprezentantei Suediei pare bizară, ea s-a inspirat din personajul autoarei suedeze Astrid Lindgren, Pippi Longstocking. Frumoasa din Germania a purtat pe cap un model al castelului Neuschwanstein din Bavaria, iar franțuzoaica s-a transformat într-o dansatoare de la Moulin Rouge.

Mai multe