Ce crede Iulia Albu despre rochia Valentinei Pelinel, purtată la aniversare

17 decembrie 2016 16:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a fost o zi în care să adopte o ţinută sofisticată, dar Valentina Pelinel a primit laude din toate părţile săptămâna trecută, la aniversarea de 36 de ani. Blondina a ieşit la restaurant cu prietenele şi băieţelul ei, Milan Cristian, şi s-a bucurat că a fost admirată de toată lumea. Rochia roşie cu guleraş şi pantofii de fiţe au convins-o până şi pe Iulia Albu că vedeta a ales ce trebuie din dulap.

Valentina Pelinel s-a pregătit de la primele ore ale dimineţii pentru ziua ei de naştere (8 decembrie), care a avut loc săptămâna trecută. Deşi aniversarea a fost umbrită de faptul că Cristi Borcea, tatăl copilului ei, se află după gratii, iar starea de sănătate i-a dat mari bătăi de cap, blondina a încercat să se bucure de urări şi de buchetele de flori pe care le-a primit. Serara, vedeta a petrecut la un restaurant, iar apoi a fost invitată la un eveniment monden unde a primit un premiu. Îmbrăcată într-o rochiţă roşie cu guler alb şi o panglică, Valentina a asortat ţinutei o pereche de pantofi de fiţe, cu care ştia că nu dă greş. Şi aşa a fost, căci Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

"Are o ţinută foarte frumoasă, simplă. Acest tip de pantof este unul care te scoate din încurcătură. Îmi place că gulerul este în aceeaşi nuanţă. Ţinuta Valentinei este una Wow", a scris fashion-editorul care i-a acordat trofeul.

Săptămâna trecută, Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristi Borcea. Blonda a povestit că urmează să se mute în vila familiei iubitului său din Pipera, aşa cum deja Click! v-a anunţat. 

Mai multe