Ce decizie a luat Marius Elisei pentru a se revanșa față de Oana Roman

18 ianuarie 2017 17:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși au trecut doar câteva zile de la zvonurile cu privire la divorțul Oanei Roman de Marius Elisei, ce părea dat ca sigur chiar de bărbat, acum, lucrurile par a sta mai bine ca niciodată. Nici nu zici că au fost pe punctual de a-și despărți drumurile.

După ce i-a prezentat Oanei scuzele în direct la "Xtra Night Show", Marius vrea să-și spele păcatele definitiv. A surprins-o pe Oana cu un buchet de flori într-una din seri, iar acum a trecut la un alt nivel și pare că încearcă să o copleșească pe soția sa cu cadouri scumpe.

Vedeta a povestit în direct la Antena Stars că Marius i-a promis că-i cumpără o haină de blană, așa că Oana nu a stat mult pe gânduri, a mers la un magazin de haine din Capitală, de unde și-a ales câteva ținute, dar și-a comandat și blana cadou de la soț.

“Vreau să-mi fac și-o blană, că soțul meu cred că vrea să se răscumpere un pic și mi-a zis că până de ziua mea să mă hotărăsc să-mi aleg o blană pe care mi-o cumpără el. Am ales una gri”, a povestit fiica lui Petre Roman pentru “Star Matinal”.

Mai multe