Ce decizie a luat Oana Zăvoranu la 3 ani de la moartea mamei

15 aprilie 2018 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marţi, 17 aprilie, se fac trei ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, iar fiica ei, Oana, se pregăteşte de parastas. Bruneta va face pomană pentru femeia cu care s-a certat la cuţite, în ultimii ani de viaţă ai acesteia, şi regretă toate cuvintele grele pe care i le-a aruncat.

Contactat de Click!, soțul Oanei Zăvoranu (44 de ani), Alex Ashraf (30 de ani), ne-a mărturisit că aceasta regretă certurile pe care le-a avut cu mama sa și că sunt momente când și-ar dori să îi povestească toate bucuriile şi tristeţile.

“Unul dintre angajați o să se ocupe de toate aceste lucruri. O să fie ceva restrâns, cu cei apropiați, nu o sa fie ceva festiv. Ne-am hotărât ca pe data de 17 aprilie, exact în ziua în care a murit, să îi facă pomenirea. Sunt momente când vorbesc cu Oana despre doamna Mărioara și îmi zice că îi este dor de mama sa și că și-ar fi dorit ca ea să îi vadă toate realizările din ultima perioadă și să îi zică «Bravo, fata mea, sunt mândră de tine». Nu o să dăm haine de pomană, pentru că am văzut că unele persoane nu au apreciat asta atunci când Oana a mai făcut asta. Mai bine făceam o licitație, strângeam banii și îi dădeam oamenilor săraci”, a declarat, pentru Click!, Alex Ashraf.

Mai multe