Ce declara Tatiana Iekel despre Florin Piersic: «Era un crai veşnic curtat»

14 mai 2017 14:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tatiana Iekel e prima femeie care a reuşit să-l convingă pe Mărgelatu să ajungă la altar, în 1960. Dar tot ea a fost şi cea care şi-a dorit divorţul, după o căsnicie cu năbădăi, de 14 ani.

Actriţa a susţinut adesea că Florin n-a fost bărbatul unei singure femei, îndrăgostindu-se de toate colegele de breaslă, alături de care a jucat.

Florin Piersic a avut o viață personală ”agitată”. Prima femeie pe care a dus-o la altar a fost actriţa Tatiana Iekel. Povestea lor a debutat la Paris, în anul 1958, iar după doi ani de amor pasional şi-au unit destinele. Căsnicia nu a durat decât până în anul 1974, iar din relaţia lor s-a născut Florin Piersic Jr.

“Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a povestit, la un moment dat, Tatiana Iekel despre Florin Piersic.

Tatiana Iekel, actriţă a Teatrului Mic, unde a jucat peste 70 de roluri, a murit la vârsta de 84 de ani şi a fost înmormântată sâmbătă, au confirmat pentru News.ro reprezentanţi ai instituţiei teatrale.

Mai multe