Ce declarație emoționantă i-a făcut Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui!

28 octombrie 2019 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan i-a făcut o urare neașteptată lui Dan Alexa, cu ocazia aniversării. Celebra impresară a pus o poză pe Instagram, în care apare alături de sărbătorit, dar și de Dani Coman, și a scris un mesaj în stilu-i caracteristic.

Imaginile din iulie, după meciul Astra Girgiu - FC Botoșani, au făcut înconjurul presei. Atunci, după o dispută, Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar acesta nu a ripostat în nici un fel, dorind, probabil, să evite un scandal mai mare. Iată că între timp situația dintre impresară și antrenor a devenit pașnică, iar Ana, în semn de pace, i-a făcut o felicitare originală cu ocazia aniversării acestuia. Azi, 28 octombrie, Dan Alexa a împlinit 40 de ani! ”Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetiţele tale de vis! Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram, lângă o poză cu în care apare alături de el și de Dani Coman, fostul portar al Rapidului.

Cu o zi înainte, Anamaria Prodan a postat o poză și cu mama lui Dan Alexa, și anume Doina Alexa, din orașul natal al antrenorului, adică din Caransebeș.

Citește și:

Pumnul de 150.000 de euro! Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa cu mâna plină de diamante

Dan Alexa rupe tăcerea, după scandalul cu Anamaria Prodan: „Am predat o lecție de educație bărbaților din România”

Mai multe