Ce destin blestemat a avut Olga Tudorache! Soțul a părăsit-o pentru o franțuzoaică

18 octombrie 2017 7:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regretata artistă a reușit să-și ferească viața personală de fani și presă. De aceea, foarte puțină lume cunoaște amănunte despre omul Olga Tudorache.

În 1960, era o actriță superbă, cu o ținută aristocrată. Un actor frumos s-a îndrăgostit de ea, s-au căsătorit și au avut împreună un băiat. 

Cristea Avram era nemulțumit că i se atribuiau roluri de june-prim și nu din cele de profunzime. Căsătoria cu Cristea Avram a durat până în 1966, când acesta s-a îndrăgostit de o mare vedetă internațională, franțuzoiaca Marina Vlady, venită în România pentru a filma în coproducția româno-franceză “Steaua fără nume” (1966). Cristea Avram a părăsit țara pentru noua sa dragoste, însă povestea lor de iubire nu a durat prea mult. La rândul său, Avram a fost părăsit, apoi s-a mutat din franța, în Italia, unde a murit în 1989, de cancer.

Olga Tudorache a povestit despre fiul său că este cel mai mare succes al ei.

“Cel mai mare succes din viața mea, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. este băiatul meu, pe care l-am avut cu actorul Cristea Avram. Și aici am avut noroc. Eu nici n-am știut când a trecut prin școală și el a fost mereu șef de promoție. Sunt minunați amandoi, și el, și nepotul meu, fiul lui, care a implinit acum trei ani (n.r. interviul era în 2000). Succesele cele mai mari le-am avut în viață, nu pe scenă”, spunea Olga Tudorache, în timp ce plângea cu suspine. 

Moartea actriței a fost anunțată azi noapte de către actorul Florin Călinescu şi de medicul Monica Pop.

"Români, a murit OLGA TUDORACHE...! O ARTISTĂ cât pământul ăsta! Profesoara mea, mama mea!", a scris Călinescu.

"Telefonul a sunat din nou în noapte. (...) Doamna Olga Tudorache a plecat...Regret din suflet! Am tot sperat...", a scris, miercuri dimineaţă, şi medicul Monica Pop. Olga Tudorache a fost internată la Spitalul Elias din Capitală în 9 octombrie, iar în 12 octombrie a fost transferată la Terapie Intensivă.

"Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în data de 09 octombrie, pentru evaluarea stării de sănătate deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea iniţială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali. În cursul dimineţii zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanţă cu evoluţia imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache, a fost internată începând din aceasta dimineaţă în secţia de terapie intensivă a SUUE, pentru supraveghere continuă şi continuarea tratamentului adecvat", anunţa conducerea Spitalului Elias. 

Mai multe