Ce dramă trăiește Claudiu Pițigoi! Soțul Marinei Scupra, înglodat în datorii

3 august 2017 12:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dispariția Marinei Scupra, la 49 de ani, a șocat o țară întreagă, mai ales în contextul în care mai multe persoane din lumea muzicii s-au stins în ultima perioadă. Povara cea mai mare a căzut pe soțul solistei, Claudiu Pițigoi, și el cu probleme de sănătate.

Au trecut două zile de când a fost înmormântată Marina Scupra, dar soțul artistei, voleibalistul Claudiu Pițigoi, nu a mai putut să-și revină.

Bărbatul a suferit cumplit în ultimele luni, de când i s-a descoperit Marinei necruțătoarea boală, cancerul. Se pare că spitalizarea cântăreței, care făcea furori pe vremea lui Ceaușescu, dar și tratamentele costisitoare, l-au îngenunchiat pe Claudiu Pițigoi. Voleibalistul a achitat o parte din cheltuieli cu ajutorul unor prieteni și a unor artiști din showbiz, însă ultimele zile de spitalizare și înmormântarea Marinei Scupra l-au înglodat iar în datorii. Și Claudiu Pițigoi a suferit două intervenții chirurgicale serioase, una pe cord și alta la coloană, iar la înmormântare, voleibalistului i s-a făcut rău când coșciugul interpretei a fost coborât în groapă. 

Mai multe