Ce eforturi a făcut Ouatu pentru a fi la Finala Eurovision România 2016

6 martie 2016 20:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce acum trei ani câștiga Selecția Națională Eurovision cu piesa "It's My Life" și mergea în Suedia, la Malmö, pentru a reprezenta România la Concursul Muzical Eurovision 2013, Cezar Ouatu s-a întors acum ca jurat în semifinala națională de anul acesta.

Vineri, 4 martie, Cezar a făcut parte din juriul Semifinalei Naționale Eurovision alături de Horia Moculescu, Randi, Zoli Toth și Alexandra Cepraga, iar în finala de duminică, 6 martie, se întoarce pentru a oferi un recital extraordinar.

Pentru a ajunge la toate evenimentele programate în această perioadă, Cezar "The Voice" Ouatu a trebuit să facă ceva sacrificii, căci a fost pe drumuri în aceste ultime zile. Avionul i-a fost cel mai bun prieten, întrucât doar așa a reușit să ajungă de la Baia Mare la București si înapoi în timp record.

Artistul de 36 de ani a anunțat pe pagina lui de Facebook care sunt piesele cântate în seara finalei: "În această seară , începând de la ora 20:30, pe TVR1, votați-vă favoritul din FINALA‪ #‎Eurovision‬ România !!! Vor fi momente emoționante și vom face împreună istorie !!! De abia aștept să cânt în premieră pentru voi primul meu single, "PAINFUL LOVE", și piesa cu care a câștigat Conchita Wurst - "RISE LIKE A PHOENIX"!!!"

Mai multe