Ce eleganți au fost Borcea, Pelinel și Milan în prima zi de grădiniță a micuțului!

10 septembrie 2018 16:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristi Borcea se poate bucura acum cum se cuvine de familia lui, după ce fostul acționar dinamovist a fost eliberat din închisoare. Împreună cu Valentina Pelinel, acesta s-a relaxat în câteva vacanțe, dar acum și-a luat în serios rolul de tată al micuțului Milan și și-a dus fiul în prima zi de grădiniță.

Milan Cristian și părinții lui au atras atenția tuturor celor care le-au ieșit în cale, iar asta datorită vestimentației. Eleganți și asortați, cei trei au fost cu zâmbetul până la urechi și fericiți din cale-afară că sunt împreună într-o zi atât de importantă pentru micuțul de doi ani. Îmbrăcat într-un sacou albastru pastelat și cu freza făcută, Milan a stat tot timpul în brațele tatălui său, care îl sorbea din priviri.

Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are acum 7 copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii:  Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

Mai multe