Ce emoționați au fost Tavi Clonda și Gabriela Cristea la botezul fiicei lor! Primele imagini

14 aprilie 2018 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

A venit ziua cea mare Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat fetița, în vârstă de aproape 8 luni , la o bisericuţă din apropierea casei lor din zona Corbeanca. Micuţa are două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic.

Ceremonia botezului a început undeva în jurul orei 14:00. Primii care și-au făcut apariția au fost fericiții părinți într-o mașină de lux, la volanul căreia se afla Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a preferat să ia loc pe bancheta din spate. Fosta prezentatoare de la KanalD a purtat o rochie albastră cu dungi albe asortată la pantofi cu toc albaștri. Tavi a venit îmbrăcat la costum, sacoul fiind de culoare bleumarin iar pantalonii de culoare neagră. La cămașa albă a asortat o cravată.

La 15 minute, după, a venit și prima pereche de nași, formată din cuplul Mădălin Ionescu - Cristina Șișcanu. Ea a purtat o rochie roșie cu umerii goi și pantofi cu toc roșii iar el a venit într-un costum negru și cămașă de culoare albastru închis. 

Botezul a fost ferit de ochii lumii, de asta asigurându-se patru bodyguarzi care nu a lăsat pe nimeni străin să intre în biserică. 

Mai multe