Ce face Cristina Spătar ca să uite de divorț. Cu cine își petrece timpul

31 august 2016 15:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Spătar (44 de ani) și Alin Ionescu și-au încheiat definitv socotelile. Au divorțat pașnic, la notar, și încă mai locuiesc în aceeași casă, de dragul copiilor, dar în calitate de cuplu și-au spus adio. Fiecare își vede de treabă și de activități. Cea supranumită "regina R&B" s-a apucat de afaceri, dar nu vrea să-și neglijeze nici cariera muzicală.

Nici două săptămâni nu au trecut de când solista s-a despărțit și legal de cel care este tatăl celor doi copii ai ei, Albert (6 ani) și Aida (4 ani), așa că rănile nu sunt complet vindecate.

Pentru a uita de necazurile prin care a trecut, Cristina a decis că are nevoie de un strop de relaxare, așa că și-a făcut bagajele și a plecat în Italia, la Florența, în vacanță cu sora ei, Narcisa, și cele două nepoate. Cum familia este refugiul fiecăruia dintre noi, și cântăreața și-a găsit liniștea acolo unde o facem cu toții. Dacă imediat după ce a depus actele separării de Alin Ionescu, Cristina se poza cu copiii și spunea că pentru ei merge înainte, de această dată, artista a luat drumul Italiei și a considerat că o scurtă vacanță în prezența surorii și a nepoatelor o va ajuta să se refacă după despărțire.

Mai multe