Ce face Diana Enache la 2 ani de când a fost înjunghiată

14 iunie 2016 13:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Enache este mândru de fiica lui, Diana, pentru care viața a luat-o pe un făgaș bun. Tânăra a trăit un adevărat coșmar în vara anului 2014, când portarul blocului în care locuiește tatăl ei a atacat-o cu un briceag.

Diana Enache (19 ani) s-a mai liniștit de când agresorul care i-a mutilat sânii și mâinile în urmă cu doi ani a fost pedepsit cu închisoarea. În urma atacului, ea a rămas cu niște cicatrici la sâni. Fata artistului este studentă în anul 1 la Drept și are numai note bune. În paralel cu facultatea, Diana își pregătește revenirea în muzică. Ea va înregistra zilele acestea o piesă în studioul lui Randi.

”Diana are numai note de 9 și 10, se vede că-i place la facultate. Când va da un verdict, va fi primul procuror sau judecător care a trăit pe pielea lui… o nenorocire. Cu cicatricile, am stabilit să mai așteptăm poate se vindecă de la sine, apoi vedem. Momentan se concentrează pe facultate și pe muzică. Abia așteaptă să înregistreze prima ei piesă cu Randi”, a povestit pentru Click!, Adrian Enache.  

Mai multe