Ce face Pepe, la o zi de la moartea Mărioarei Zăvoranu

18 aprilie 2015 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea Mărioarei Zăvoranu, cea care i-a fost soacră timp de şapte ani, nu-l afectează deloc pe Pepe. Artistul sărbătoreşte, sâmbătă, alături de familia Măruţă, ziua de naştere a soţiei sale, Raluca.

La o zi după moartea fostei soacre, Pepe petrece de zor cu soţia lui, Raluca Pastramă. Sâmbătă, tânăra, care în urmă cu două săptămâni a născut o fetiţă, împlineşte 24 de ani, eveniment pe care-l sărbătoreşte acasă, împreună cu familia. Tot sâmbătă, Raluca şi Pepe aniversează trei ani de la cununia civilă.

Andra şi Măruţă, naşii cântăreţului, sunt şi ei prezenţi la petrecere şi au publicat, pe paginile lor de Facebook, câteva imagini de la ziua Ralucăi Patramă.

Pepe şi Mărioara, război încheiat după şapte ani

Pepe şi Mărioara Zăvoranu nu au fost niciodată în relaţii foarte bune, femeia de afaceri fiind mereu împotriva relaţiei solistului cu Oana Zăvoranu. După divorţul celor doi, Pepe şi-a cerut iertare de la Mărioara şi i-a oferit un buchet de trandafiri albi, în semn de pace. Momentul, difuzat în 2011, în emisiunea "Happy Hour", a fost unul memorabil, deoarece, la acea vremea, Oana era certată cu mama ei.

Între timp, Pepe s-a recăsătorit şi nu a mai păstrat legătura cu fosta lui soacră. Aceasta este, probabil, şi motivul pentru care artistul nu a transmis niciun mesaj după moartea Mărioarei Zăvoranu, preferând să petreacă în intimitatea familiei sale ziua soţiei.

Singurul mesaj pe care l-a transmis, public, a fost pentru soţia lui, Raluca. "La mulţi ani iubirea mea!!! Eşti soţia perfectă, mama cea mai bună, sufletul cel mai nobil... Mi-ai schimbat viaţa de când ne-am cunoscut... !!! Astăzi de ziua ta şi la 3 ani de la căsătoria noastră civilă îţi spun... TE IUBESC!!! Te iubesc oricum în fiecare secundă şi-ţi mulţumesc pentru dragostea ta şi pentru prinţesele noastre "Maria şi Rosa Alexandra".

Mai multe