Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat de la Kanal d!

25 iunie 2017 15:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa merge înainte, pare să le transmită Tavi Clonda fanilor săi, care de luni (26 iunie) nu-l vor mai vedea cu trupa în platoul "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Artistul a fost concediat după o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie şi deşi celebra lui soţie,Gabriela Cristea, a sărit în ajutorul lui, nu a reuşit să salveze situaţia de la un deuastru, iar şefii turci au fost de neînduplecat. Chiar şi aşa, solistul îmcearcă să nu pună la suflet tot ce i s-a întâmplat şi a fugit de câteva zile la iarbă verde.

A fost o săptămână plină de tensiuni în casa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, careau  trecut print-un scandal-monstru la redacţie. Totul a început după ce Tavi Clonda a fost chemat de conducerea postului tv pentru a fi anunţat că e concediat. Imediat ce a primit vestea, solistul nu a stat cu mâinile în sân , ci a mers direct la soţia lui, însărcinată în şase luni, cu o fetiţă, ca să-i spună totul. Nervoasă din cale afară, Gabriela Cristea le-a cerut imediat explicaţii şefilor turci, dar tot scandalul ei i-a lăsat indiferenţi pe patroni, care au fost de neînduplecat. "Cum vă permiteţi să-l daţi afară pe soţul meu? Păi voi faceţi ordine la mine în emisiune? Nu vreţi să o şi moderaţi? Eu îmi aleg singură colaboratorii!”, ar fi spus Gabriela Cristea, potrivit unor surse din televiziune, care au asistat la întregul scandal.

După aceste discuţii aprinse, Tavi Clonda a rămas fără job, dar Gabriela se pare că va reveni singură pe sticlă. Până atunci însă, cei doi soţi încearcă să uite de toate neplăcerile de la serviciu şi s-au relaxat în natură, la iarbă verde, fiind foarte activi pe reţelele de socializare. "Vă îmbrăţişăm cu drag! Noi trei!", a scris Tavi Clonda pe Instagram.   

Mai multe