Ce face Valentina Pelinel de Sărbători de frică să nu se îngraşe

27 decembrie 2015 13:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mesele îmbelşugate de sărbători sunt un adevărat pericol pentru siluetă. Acest lucru se pare că îl ştie cel mai bine Valentina Pelinel, care astăzi (27 decembrie), nu a mai stat să guste din bucatele tradiâionale, ci s-a refugiat la sală.

Valentina Pelinel se antrenează de mai mult timp cu instructoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, cu care a scos şi un dvd de aerobic. Aceasta este cea care a ajutat-o să se recupereze şi după accidentul pe care l-a suferit la schi la finele lui 2013. După o perioadă îndelungată de pauză, de aproximativ cinci luni, Valentina Pelinel şi-a reluat exerciţiile în primăvara anului trecut şi de atunci este nelipsită de la sală.

Nici măcar zile de sărbătoare nu o pot opri se pare pe frumoasa blondină să ardă caloriile. "După atâta mâncare, un pic de mişcare este binevenită. Voi ce faceţi azi?", a scris Valentina Pelinel pe pagina ei de Facebook.

Valentina s-a retras din prezentările în 2007, însă a mai păstrat legătura cu lumea modei, având numeroase reclame şi pictoriale.  

Mai multe