Ce făcea Anda Adam în timp ce soţul ei era audiat la DIICOT

19 octombrie 2016 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numai Anda Adam ştie ce este în sufletul ei, dar artista nu vrea să le arate fanilor că suferă. La scurt timp după ce a apărut informaţia că la locuinţa ei au avut loc percheziţii, iar soţul său a fost ridicat de procurori pentru falsificare de carduri, cântăreaţa a publicat pe reţeaua de socializare un mesaj care nu are nicio legătură cu necazurile prin care trece acum familia ei.

Anda Adam încearcă să-şi mascheze suferinţa şi cel puţin pentru moment nu a făcut nicio declaraţie cu privire la audierilela care soţul ei Sorin Andrei Nicolescu a fost invitat la sediul DIICOt Constanţa. Artista şi-a relansat site-ul oficial şi şi-a sfătuit fanii să intre si să-l viziteze.

La scurt timp după ce în presă a apărut informaţia potrivit căreia soţul său a fost ridicat de procurori pentru a da explicaţii într-un dosar penal privind falsificarea de carduri, artista a publicat pe Facebook un mesaj în care le oferă fanilor idei pentru un mic dejun delicios. Având în vedere prin ce trece acum, solista mai mult ca sigur că nu a avut prea mare poftă de mâncare. Cu toate problemele prin care trece, Anda Adam a încercat să salveze aparenţele şi să-şi invite admiratorii pe noul ei site proaspăt relansat.

     

Mai multe