Ce familie frumoasă a lăsat în urmă Regele Varicelor. Își diviniza soția și copiii

15 septembrie 2017 16:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Medicul care a salvat de la moarte nenumărate paciente și le-a scăpat de varice s-a stins ieri, după ce a fost operat în Iordania. Mohammad Abu-Baker a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii superbi.

Mohammad Abu Baker avea peste 27 de ani de experiență în domeniul flebologiei și 6 invenții care l-au ajutat să trateze și cele mai complicate afecțiuni.

Din cauza problemelor la inimă, cel supranumit ”Regele Varicelor” s-a stins ieri după ce a fost operat într-o clinică din Iordania. Medicul este plâns de apropiați și de familia lui la care ținea enorm.

De câțiva ani, ABu Baker își refăcuse viața cu asistenta sa, o femeie frumoasă, calmă și extrem de sufletistă. I-a dăruit doi copii perfecți, o fetiță și un băiat cu care medicul se mândrea peste tot.

Datorită lor era cu zâmbetul pe buze. De ziua ei, ”regele” i-a scris un mesaj care te face să plângi. ”Pentru că mi-ai fost alături atâția ani, îți mulțumesc! Te iubesc la fel ca în prima zi, nimic nu s-a schimbat. Ești tot frumoasa mea, fata inocentă care mi-a zâmbit în ziua în care ne-am cunoscut. La multi ani și nu uita nicio secundă că te iubesc enorm! La mulți ani ,Iman și Abdul”!

Mai multe