Ce familie frumoasă are Cove! Prezentatorul, "topit" după soție și copii

16 iulie 2017 20:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu are prea mult timp pentru familie, dar în weekend profită din plin de clipele petrecute cu soția și cei doi băieți ai săi. Gabriel Coveşanu a imortalizat într-un "selfie" toată fericirea pe care i-o aduc cei dragi atunci când sunt toți împreună. Prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția i-a dăruit o minune de băiețel. Vedeta tv mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Gabriel Coveşanu are o familie frumoasă, pe care din când în când o mai prezintă fanilor săi. Într-o fotografie recentă, prezentatorul apare extrem de fericit, iar în fundal sunt soția și cei doi băieți ai săi. Mezinul Mihai Răzvan (2 ani) şi-a cucerit părinţii imediat ce a venit pe lume, iar Bogdan Matei (8 ani) este băiatul cel mare, dintr-o relație anterioară. 

Gabriel Coveşeanu (42 de ani) este căsătorit cu Florentina (35 de ani) pe care a cunoscut-o în urmă cu 10 ani, într-un grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie în urmă cu aproape patru ani. 

Mai multe