Ce familie frumoasă are fostul soț al Mariei Constantin! Cum și-a refăcut viața

28 august 2017 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Ciprian Tapotă Lătărețu, fostul soț al Mariei Constantin, viața a mers mai departe, după despărțirea de artistă. Tânărul cântăreț are o familie frumoasă, de care este extrem de mândru, după s-a îndrăgostit de Diana Popescu în urmă cu trei ani.

Ciprian Tapotă Lătărețu este primul soț al Mariei Constantin, de care s-a despărțit în urmă cu câțiva ani. Ruptura a fost una cu cântec. Ea l-a acuzat că ar fi bătut-o. Ciprian nu a rămas dator iar cei doi și-au spălat rufele în public. "Ruptura dintre noi s-a produs înainte de separare. Nu mai era același om. Era mult mai caldă, aproape de mine. În ultima perioadă a fost mai rece și cu băiatul nostru. Ea a plecat în martie de acasă. Începuse să se transforme cu 3 luni înainte. Nu știu ce s-a întâmplat în viața ei. Iau în considerare și adulterul”, spunea Ciprian în anul 2014. 

Ciprian Tapotă și Maria Constantin au luat-o pe drumuri separate și azi, în timp ce unul suferă din dragoste, celălalt e mai fericit ca niciodată. Bărbatul și-a refăcut viața rapid, alături de o altă cântăreață de muzică populară, Diana Popescu. Ea i-a alinat suferința după despărțirea de Maria Constantin și, împreună, au compus și o melodie, „Vine nunta cu alai“, semn că relația dintre cei doi are șanse să treacă la nivelul următor. 

Ciprian are un băiețel din căsnicia cu Maria, care a rămas în grija lui, însă și actuala parteneră de viață i-a dăruit un copil, în urmă cu doi ani. Ce doi sunt împreună de trei ani de zile, dar încă nu și-au oficializat relația. 

Ce spunea Maria Constantin despre Ciprian Tapotă

Mai multe