Ce familie frumoasă are ”Războinica” Roxana de la Exatlon!

28 iunie 2018 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 32 de ani și a arătat lumii întregi că este o sportivă muncitoare, dar și o prietenă dedicată. Acasă este o mamă și o soție iubitoare. Uite ce familie frumoasă are ”Războinica” Roxana de la Exatlon!

Fosta handbalistă de la CS Râmnicu Vâlcea, Roxana Moise, se poate considera o femeie extrem de norocoasă.

Are un băiețel în vârstă de 4 ani, care-i seamănă leit, dar și un soț grijuliu care-i este mereu aproape. De cinci ani este căsătorită cu Laurențiu Moise, iar imediat ce a ieșit din competiția Exatlon cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță, considerată drept a doua lună de miere. În plus, i-a cumpărat  și o super mașină.

“Sunt mândru de ea, nici nu am cum să fiu altfel. Am niște trăiri care nu se pot descrie în cuvinte. Avem o relație aproape de perfecțiune, mai ales de când a venit pe lume și copilul nostru”, mărturisea soțul Roxanei când tânăra se afla în Republica Dominicană, în competiția Exatlon, de unde a fost eliminată chiar înainte de semifinale.

În cinci ani de relație, cei doi nu s-au certat niciodată. Și e clar și de ce. Roxana s-a dovedit a fi o tânără echilibrată, modestă și împăciuitoare ori de câte ori s-a ivit un conflict în echipa ei.

Roxana Moise de la Exatlon are un băiețel de 4 ani

Pe lângă faptul că este o familistă convinsă, Roxana Moise este și femeie de afaceri. Are propria sală de fitness, în Râmncu Vâlcea, pe care o conduce cu mână de fier.

Și nu și-a uitat colegii de suferință. Astfel că pe 25 iunie a fost prezentă la ziua de naștere a lui Ionuț Sugacevschi. Ea a fost singura ”Războinica”care a răspuns invitației.

”Am petrecut alături de cei dragi, cât și de o fostă concurentă Exatlon România. Acea concurentă este Roxana Moise​, care a dat curs invitației și s-a alăturat petrecerii destinate aniversării zilei mele de naștere”, a postat pe Facebook, Jaguaru.

Mai multe