Ce fericit e acum Connect-R cu Misha după ce a recunoscut că a avut probleme în căsnicie

25 ianuarie 2018 12:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vacanţă în familie pentru Connect-R, care profită de luna slabă în concerte pentru a-şi consolida relaţia cu Misha în Tenerife! La finele lui 2017, artistul mărturisea că a compus piesa "Semne" după ce a trecut print-o adevărată furtună în căsnicie. Cântăreţul nu s-a ferit să recunoscă faptul că a avut grave probleme în cuplu, la care încă se pare că încă mai "lucrează".

Lucrurile merg pe calea cea bună în familia lui Connect-R, care se află de câteva zile în Tenerife cu Misha şi Maya. Artistul se distrează alături de fetele lui şi e mai fericit ca niciodată după perioada de tumult care l-a măcinat tot anul 2017. 

"Ce dor mi-a fost de mine", a notat el în dreptul unei imagini cu fetiţa şi soţia lui, dovadă că cei trei simt că trebuie să meargă împreună pe acelaşi drum.    

Deşi este un familist convins, Connect-R a făcut recent o mărturisire care a surprins pe toată lumea. El a povestit la o emisiune tv că în clipul piesei «Semne» pe care o cântă cu Andra este povestea lui. Aşadar, artistul nu s-a mai simţit confortabil lângă soţie, ba chiar i-a trecut prin cap să pună punct mariajului.   

„La «Semne» a venit un prieten care era pe punctul de a-și părăsi familia și, apoi, când am auzit treaba asta, că fructul iubirii noastre îmi spune tată, și că sunt încasator profesionist și că trebuie să trag m-am răzgândit. Ăsta e un premiu pentru mine! Ba da! Este povestea noastră în clip. Refrenul spune «te voi iubi mereu oricât ar fi de greu». Important e ca noi să ne fim îndeajuns”, explica răspicat artistul când a fost întrebat dacă va renunța.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în toamna lui 2014 și au o fetiță Maya care la finele acestei luni va împlini patru ani.

Mai multe