Ce fericit e Andrei Zaharescu în Africa, alături de superba soție!

4 ianuarie 2019 19:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Consul al României în Africa de Sud, la Cape Town, Andrei Zaharescu (58 de ani) a petrecut Sărbătorile la căldură, alături de soţia lui, Cosmina Ionescu (38 de ani), şi de băieţelul lor de 4 ani.

În imaginile publicate pe pagina de socializare, fostul ştirist apare extrem de relaxat alături de noua lui familie, împărţind daruri pentru copiii românilor din Africa de Sud. Acum 5 ani, Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu (44 ani) formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, cu 15 ani de mariaj. Motivele despărţirii sunt surprinzătoare. „De multe ori, m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars. Ea i-a dăruit lui Andrei doi copii, Eva (17 ani) şi Petru (11 ani), apoi şi-a refăcut viaţa cu medicul estetician Constantin Stan. Zaharescu o mai are pe Catinca (23 de ani), regizoare, din relaţia cu actriţa Oana Mereuţă.

Andrei Zaharescu a părăsit România în 2013

La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu, fostul prezentator de televiziune şi-a schimbat complet viaţa. Andrei Zaharescu a părăsit România pentru a fi consul la Cape Town şi şi-a regăsit fericirea alături de avocata Cosmina Ionescu, care şi-a lăsat şi ea în urmă viaţa şi cariera din România şi s-a angajat la consulatul din Africa de Sud.

Citește și:

Andreea Berecleanu, despre modul în care își crește copiii: «Habar nu am dacă psihologii sunt de acord»

De ce și-a retras Andreea Berecleanu copiii din școlile de stat. Abia acum a explicat

Mai multe