Ce fericit e fostul soţ al Lorei cu iubita! S-au sărutat pe plajă

20 decembrie 2016 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimic nu pare să-i mai amintească lui Dan Badea de fosta lui soţie! Comediantul a divorţat de Lora în 2014 şi de ceva timp şi-a refăcut viaţa alături de o tânără care nu are nicio legătură cu lumea mondenă. Cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste discret, departe de camerele de luat vederi şi bliţurile aparatelor de fotografiat.

Dan Badea a trecut printr-o mare dezmăgire după ce a ajuns în numai doi ani de căsnicie cu Lora la divorţ. Comediantul nu a stat însă să-şi plângă prea mult de milă şi şi-a refăcut repede viaţa amoroasă. Aşa cum artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, şi fostul ei soţ, este fericit în braţele unei blonde, cu care se plimbă prin toată lumea din această primăvară. Cei doi şi-au luat o scurtă vacanţă şi se distrează în aceste zile în America, unde s-au sărutat pasional pe plajă.

Dan Badea şi Mădălina, noua lui iubită, formează un cuplu de aproape un an. Ei au făcut publică reaţia de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. Cei doi au divorţat pe cale amiabilă, la notar, în 2014. 

Mai multe