Ce fericit e Lucian Mândruţă cu soţia! Au uitat scandalul cu amanta

24 noiembrie 2016 11:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu este o prezenţă contantă la evenimentele mondene, dar miercuri seara Lucian Mândruţă a venit la braţul soţiei sale, Ioana, cu care pare că se înţelege perfect deşi căsnicia lor a fost pusă la grea încercare. Gestul lui Lucian Mândruţă din urmă cu aproape şase ani când şi-a cerut scuze public consoartei de la pupitrul ştirilor a cântărit mult în faţa Ioanei. Partenera l-a iertat după ce prezentatorul a fost prins ofsaid cu amanta, iar astăzi cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Lucian Mândruţă s-a schimbat radical în relaţia cu Ioana şi a devenit un soţ model. Prezentatorul a călcat strâmb în urmă cu şase ani, iar faptul că şi-a cerut scuze public i-a salvat mariajul. Miercuri seară, cei doi au apărut zâmbitori la Gala Unica, eveniment ce a avut loc la Palatul Bragadiru. Îmbrăcaţi elegant, Lucian, într-un costum negru cu papion roşu, iar Ioana cu o fustă lungă în aceeaşi nuanţă, familia Mândruţă a părut extrem de bine dispusă, semn că cei doi au depăşit cumpăna în care s-au aflat.   

În urmă cu mai bine de şase ani, prezentatorul a fost surpins într-o ipostază care nu îi face deloc cinste. Lucian Mândruţă se afla cu maşina pe un câmp în Mogoşoaia şi nu era singur, ci însoţit de o tânără domnişoară. Înainte ca imaginile să fie făcute publice, Lucian Mândruţă şi-a cerut scuze soţiei, în direct, de la pupitrul ştirilor de la Antena 1, iar gestul său a reuşit să le salveze mariajul de 15 ani.

"Familia este foarte importantă. N-a fost uşor, dar noi avem o relaţie solidă şi puternică. În orice cuplu cu o căsătorie de lungă durată există astfel de momente grele şi oricine are o căsnicie solidă ştie că există şi astfel de momente. Noi am reuşit să trecem peste ele”, spunea soţia fostului ştirist de la Antena 1.   

Mai multe