Ce fericit e Tăriceanu alături de soţia însărcinată! Loredana se pregăteşte să nască în luna ianuarie cel de-al treilea copil al politicianului

9 decembrie 2014 21:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu (62 de ani), va deveni, în curând, tată. Pentru a treia oară!

Soţia sa, Loredana, în vârstă de 37 de ani şi însărcinată în opt luni, îi va dărui un băieţel, astfel că politicianul va avea un al treilea fiu, după Călin jr. (18 ani) şi Mihai (11 ani).

Soţii Tăriceanu au fost prezenţi, luni seară, la un eveniment caritabil, respectiv demararea campaniei „Moş Crăciun nu există, noi da!”, iniţiată de studenţii de la SNSPA în sprijinul copiilor de la Centrul de Plasament „Sf. Iosif” din Capitală. Îmbrăcată lejer, cu burtica la vedere, Loredana s-a bucurat în permanenţă de atenţia politicianului, care, după cum se vede şi în fotografie, radiază de fericire alături soţia sa.

Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu s-au căsătorit în vara lui 2013, aceasta fiind cea de-a cincea căsnicie a şefului Senatului. Penultima soţie a fost Ioana, cu 26 de ani mai tânără decât Tăriceanu. Cei doi îl au împreună pe Mihai, Călin jr. fiind fiul din cea de-a treia căsătorie a politicianului.

Mai multe